Bokskogen golf Academy i Media

Våra erfarna och meriterade tränare uppmärksammas tack vare deras framstående arbete.

Ladda för säsongsstart, Bokskogen Golf Academy

Golfa! #1 2021 av Svenska Golfförbundet

Ladda för säsongsstart

Porten öppnas, säsongen är snart i gång och Andreas Winkle kan på bästa sätt förbereda sig inför säsongens alla rundor hemma på Bokskogen GK. Tack vare ny teknik och in-omhusstudios har golf blivit en året-runt-sport. På Bokskogens Golfklubb i Skåne tränar juniorer med elitdrömmar och seniorer som vill fila på svingen för att vara startklara när säsongen drar i gång.
Att sätta grunderna, Bokskogen Golf Academy

Resan mot plushandicap av Martin Hardenberger

1. Att sätta grunderna

Porten öppnas, säsongen är snart i gång och Andreas Winkle kan på bästa sätt förbereda sig inför säsongens alla rundor hemma på Bokskogen GK. Tack vare ny teknik och inomhusstudios har golf blivit en året-runt-sport. På Bokskogens Golfklubb i Skåne tränar juniorer med elitdrömmar och seniorer som vill fila på svingen för att vara startklara när säsongen drar i gång.
Need for Speed, Bokskogen Golf Academy

Resan mot plushandicap av Martin Hardenberger

2. Need for Speed

Två pass, fyra mph snabbare och framförallt rakare slag. Det rör sig på rätt håll och nu vill jag ju bara ut och spela.
Men när pass 2 genomförs på min resa mot plushandicap ligger flera decimeter snö utanför studion på Bokskogen Golf Academy.
Att plocka ut från kontot

Resan mot plushandicap av Martin Hardenberger

3. Att plocka ut från kontot

Att träna teknik är som att göra insättningar på banken. Men när vi spelar golf på banan behöver vi få tillgång till pengarna, använda oss av kunskapen. Att plocka ut från kontot får jag hjälp med i tredje delen av ”resan mot plushandicap”.
När två golfslag ska bli ett

Resan mot plushandicap av Martin Hardenberger

4. När två ska bli ett

Att saker och ting är lättare sagt än gjort, och att bra resultat inte nödvändigtvis kommer från långa drivar, är ingen nyhet.
Det har jag fått erfara under den första delen av säsongen. När vårvärmen nu äntligen är här har det därför blivit dags att slipa till närspelet; två slag ska bli ett.