För företag

Bokskogen Golf Academy erbjuder en noga utvald linje av profil- och reklamprodukter, inspirerande event
och storslagna prisbord för dig och ditt företag.

Profilprodukter

Konsten att ge bort rätt saker

Bokskogen Golf Academy erbjuder en noga utvald linje av profil- och reklamprodukter för dig och ditt företag. Vårt mål med denna service är att skräddarsy exakt vad som passar just ditt företags unika behov, tid och budget. Allt givetvis genomgående med en mycket hög kvalitet av antingen tryck eller brodyr som produkterna förädlas med.

Är ditt företag medlem av vårt populära Företagsnätverk kan din logotype med fördel också kombineras på produkter i kombination med Bokskogens emblem.

Dina önskemål kommer att hanteras av vårt team och vi kan erbjuda ett sortiment under stora delar av hela säsongen från några av världens ledande tillverkare. Produkter med företagets logotype från ledande varumärken som Titleist, FootJoy, Callaway, Peter Millar och Ivanhoe är alla garanterat uppskattade gåvor med ett mycket högt upplevt värde för mottagaren.

Kontakta oss gärna för mer information om vad Bokskogen Golf Academy kan erbjuda dig och ditt företag, så bokar vi in ett personligt möte.

Företagsevent

Inspirerande föreläsningar och utvecklande clinics

Vad skulle mindre stress och istället mer tillgång till Flow innebära för dig och dina kollegor? Oavsett om ditt företag har behov av inspire-rande föreläsningar av vår mycket uppskattade och anlitade coach och föreläsare Patrick Oderling eller utvecklande clinics av våra meriterade PGA Professionals Fredrik Tillgren och Johan Gullstrand så kan vi bistå med ett lyckat företagsevent.

Kontakta oss gärna för mer information om vad Bokskogen Golf Academy kan erbjuda dig och ditt företag, så bokar vi in ett personligt möte.

Prisbord

The winner takes it all

Vid fina prestationer ska man belönas rikligt. Det är sedan gammalt. Givetvis hjälper vi dig och ditt företag med ett läckert prisbord.

Kontakta oss gärna för mer information om vad Bokskogen Golf Academy kan erbjuda dig och ditt företag så bokar vi in ett personligt möte.