Golfshop

Vi finns för dig

Vi brinner för golf. Vi säljer endast varumärken som motsvarar dina och våra egna höga krav på kvalitet och du hittar oss i hjärtat av den grönskande bokskogen på Bokskogens Golfklubb. Hjärtligt välkommen!

Vårt sortiment

Verkstad

För företag

Aktuellt

Bälte på köpet

KAMPANJ

Ett par riktigt sköna golfbyxor är något som borde finnas i varje golfares garderob. Oavsett om du vill ha ett par golfbyxor med mycket stretch för full rörelsefrihet eller en golfbyxa med klassisk stil som även kan bäras utanför banan så hittar du dessa hos oss. Just nu får du dessutom ett bälte på köpet vid köp av ett par valfria FJ byxor.

Kampanj Bälte på köpet

Träna med siktpinnar

KAMPANJ

Vår PGA Professional Johan Gullstrand visar en enkel övning hur du kan få en konsekvent bollträff genom att använda siktpinnar i din träning. Om du saknar siktpinnar så får du just nu ett par Titleist siktpinnar utan kostnad när du köper 2 dussin Pro V1 eller Pro V1x.
Ställ in siktet på shopen så hjälper vi dig med fler övningar.

Längdkontroll med siktpinnar

Aktuellt

Garmin Approach R10

FÅ UT MER AV DITT SPEL

Vill du jobba på att bli jämnare i slagen genom att hålla reda på mätvärden som klubbhastighet, bollhastighet, spin, slagvinkel, slagriktning och smashfaktor eller se och analysera din egen sving med videoklipp som visar din verkliga spelstatistik överlagrade på varje slag? Approach R10 är en liten portabel launch monitor som du enkelt och smidigt flyttar med dig.

Garmin Approach R10

Aktuellt